Δύο Κωνσταντινουπολίτισσες αυτοκτόνησαν τον τελευταίο μήνα στην Πόλη – Μία τρίτη σε κώμα

default image

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δύο (πιθανόν τρεις) γυναίκες ελληνικής καταγωγής θέλησαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους στην Κωνσταντινούπολη

Τέλος στη ζωή τους έβαλαν δύο Ελληνίδες οι οποίες διαμένουν στην Κωνσταντινούπολη, ενώ μια τρίτη είναι σε κρίσιμη κατάσταση καθώς βρέθηκε αναίσθητη.

Νεκρή είναι μια 54χρονη που πήδηξε από ταράτσα για άγνωστο λόγο και πολλά μέσα προβάλλουν βιντεο και φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές της γυναίκες, καθώς υπήρχε αυτόπτης. Επίσης μια νεαρή που θέλησε να σκοτωθεί πέφτοντας από τη γέφυρα με το αυτοκίνητό της, ωστόσο το όχημά της ακινητοποιήθηκε στις προστατευτικές μπάρες. Τότε βγήκε από το όχημά της και έπεσε από τη γέφυρα. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε ερωτική απογοήτευση.

Επίσης νοσηλεύεται μια  γυναίκα 31 ετών που ξεκίνησε για διακοπές στην Πόλη από το Ρέθυμνο μαζί με τον 53χρονο Νορβηγό φίλο της. Βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος αναίσθητη στο κρεβάτι του σπιτιού που νοίκιαζε με εκείνον. Ο άνδρας ήταν δίπλα της νεκρός, αλλά εκείνη επιβίωσε. Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του άνδρα. Οι αρχές δεν αποκλείουν την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά θεωρούν πιθανή και την διαρροή φυσικού αερίου λόγω βλάβης. Συγγενείς της θεωρούν ότι μπορεί το ζευγάρι να έπεσε και θύμα ληστείας. Η γυναίκα ήταν σε κώμα και σύμφωνα με πληροφορίες, αποσωληνώθηκε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι