Δύο παιδιά νεκρά και έξι χαροπαλεύουν από επίθεση 17χρονου μαχαιροβγάλτη στα βόρεια του Λίβερπουλ

Δύο παιδιά νεκρά και έξι χαροπαλεύουν από επίθεση 17χρονου μαχαιροβγάλτη στα βόρεια του Λίβερπουλ
Police cordon tape at a crime scene in the UK

Υπέκυψαν στα τραύματά τους δύο από τα  ένδεκα άτομα (παιδιά κυρίως), μετά από άγνωστης αιτιολογίας επίθεση 17χρονου με μαχαίρι. Το κίνητρο του συλληφθέντα εφήβου δεν σχετίζεται με τρομοκρατία σύμφωνα με την αστυνομία, όμως δεν αναφέρεται πουθενά το πώς και γιατί ξεκίνησε η μανιώδης επίθεση.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στο Σάουθπορτ, μια παραλιακή πόλη περίπου 20 χλμ. βορείως του Λίβερπουλ, όπου είχε διοργανωθεί μια κυρίως παιδική και εφηβική εκδήλωση για την Τέιλορ Σουϊφτ. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους δημοσιογράφους ότι ξαφνικά άκουσαν κραυγές και ουρλιαχτά και είδαν ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι.

Ο 17χρονος συνελήφθη επιτόπου, έχοντας όμως προλάβει να τραυματίσει θανάσιμα δύο παιδιά. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται άλλα έξι παιδιά και δύο γονείς που μάλλον προσπάθησαν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τον ένοπλο -δεν ξέρουμε αν τα παιδιά τους είναι εκείνα που υπέκυψαν. Επίσης τραυματίσθηκαν άλλο ένα παιδί ή σύμφωνα με άλλα μέσα, τρία παιδιά, που πάντως δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι