Δύο ρουκέτες αναχαιτίσθηκαν – Είχαν στόχο την Ιερουσαλήμ

Δύο ρουκέτες αναχαιτίσθηκαν – Είχαν στόχο την Ιερουσαλήμ

Ρουκέτες απείλησαν την Ιερουσαλήμ σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης

Ρουκέτες αναχαιτίστηκαν πάνω από την Ιερουσαλήμ, λίγο μετά την ενεργοποίηση του συστήματος προειδοποίησης για εισερχόμενες ρουκέτες σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Times of Israel, που προσθέτει ότι οι ρουκέτες ήταν μεγάλου βεληνεκούς και ότι εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας.

Σειρήνες προειδοποίησης για εισερχόμενες ρουκέτες ενεργοποιήθηκαν για τελευταία φορά στην Ιερουσαλήμ στις 30 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό. Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου και αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Reuters, είδαν τουλάχιστον δύο ρουκέτες να αναχαιτίζονται από το ισραηλινό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας. Δεν έχουν υπάρξει άμεσες αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι