Δύο θανατηφόρα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στη Συγγρού – Δύο νεκροί, ένας τραυματίας

Δύο θανατηφόρα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στη Συγγρού - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας

Δύο θανατηφόρα τροχαία με διαφορά λίγων ωρών σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού με απολογισμό δύο νεκρούς και έναν τραυματία.

Το πρώτο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν σύμφωνα με την ΕΡΤ μία μηχανή προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί, στο ύψος της Καλλιθέας. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο δικυκλιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο. Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο αναβάτη χωρίς τις αισθήσεις του. Η προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Δέλτα Φαλήρου. Ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα για άγνωστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να γίνει άμορφη μάζα σιδερικών. Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega νεκρή ανασύρθηκε η συνοδηγός ηλικίας 30 ετών ενώ ο 40χρονος οδηγός μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Σημειώνεται ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο οδηγός ήταν εκείνος που είχε χάσει τη ζωή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι