Δύο τραυματίες από τροχαίο στον Πειραιά – Αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω σε λεωφορείο

Δύο τραυματίες από τροχαίο στον Πειραιά - Αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω σε λεωφορείο

Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΑ με ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε στις 5:20 τα ξημερώματα στην οδό Αλιπέδου και 304 Συντάγματος στον Πειραιά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Τα αίτια του ατυχήματος, που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα, διερευνά η τροχαία Πειραιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο φέρεται να πέρασε με κόκκινο και να έπεσε πάνω στο λεωφορείο.Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες οι οποίες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νίκαιας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Σημειώνεται ότι στην αρχή μεταδόθηκε πως μία από τις δύο γυναίκες απεγκλωβίστηκε από το όχημα χωρίς τις αισθήσεις της, ωστόσο όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα, και οι δυο γυναίκες έχουν υποστεί ελαφρά τραύματα. Στο λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Σύνταγμα, εκείνη την ώρα επέβαιναν περίπου 20 άτομα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας.

Ο οδηγός του λεωφορείου, αρκετά σαστισμένος από το συμβάν, ανέφερε στο MEGA πως η γυναίκα έτρεχε με τόσο μεγάλη ταχύτητα που το μόνο που πρόλαβε να κάνει είναι να στρίψει το τιμόνι του λίγο αριστερά γιατί θα σκοτώνονταν και οι ίδιοι στο λεωφορείο.

Οι εικόνες από το το ακινητοποιημένο λεωφορείο, με εμφανείς τις υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος του αποτυπώνουν την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι