Διόλου πικραμμένος ο Γρηγόρης Ψαριανός που ο κορονοϊός θα καθαρίσει Συριζαίους!

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, διορίστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός. Όπως αναφέρεται στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, «προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός στις προηγούμενες εκλογές είχε βάλει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Αθήνας, αλλά δεν εξελέγη. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολιάζει σχετικά υπενθυμίζοντας τι είχε γράψει κατά την προηγούμενη καραντίνα ο νεοδιιορισθείς:

«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση των αρίστων και της αξιοκρατίας,η οποία στον αριθμό ρεκόρ των μετακλητών πρόσθεσε πλέον και τον κ. Ψαριανό, ο οποίος δήλωνε ευγνώμων στον κορονοϊό, γιατί θα καθάριζε τη χώρα από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Προτείνουμε στην κυβέρνηση να μοιραστεί τη σκέψη του νέου της μετακλητού, με τους συγγενείς των 3.540 θυμάτων της πανδημίας στη χώρα μας», έγραψε στο Facebook ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι