Διπλός φόνος Κέρκυρας: Πάνω από δέκα σφαίρες στον καθένα

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Γιάννης Αϊβατίδης, και οι δύο άνδρες που φονεύθηκαν στην Κέρκυρα, έφεραν πάνω από δέκα σφαίρες ο καθένας στο σώμα του, στον λαιμό, στον θώρακα, στα χέρια και τα πόδια.

Ο ίδιος είπε ότι οι δύο φόνοι εκτελέστηκαν μέσα σε 10-15 δευτερόλεπτα καιοι δράστες ήταν δύο ή πάνω από δύο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται το ένα θύμα να είναι Σέρβος και το άλλο από το Μαυροβούνιο, ηλικίας  44 και 46 ετών, αντίστοιχα.

«Τα θύματα δεν πρόλαβαν να τραβήξουν ούτε χειρόφρενο» είπε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής, ο οποίος διέγνωσε από τα τραύματα πως ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για το διπλό φόνο ήταν υψηλής βλητικής ικανότητας.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί επίσημα τα στοιχεία των δύο θυμάτων και τα έγγραφα που βρέθηκαν επάνω τους ήταν πλαστά. Πρόκειται για δύο γεροδεμένους άνδρες, αθλητικούς τύπους, που ήταν ντυμένοι πανομοιότυπα. Όλες οι ενδείξεις της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται οδηγούν στο συμπέρασμα του «ξεκαθαρίσματος» λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις σορούς εντόπισε μέσα στο ΙΧ τους, λίγο μετά τις 19:00, η μασέζ που είχε κληθεί από τους δύο άνδρες για προκαθορισμένο, επαγγελματικό μασάζ, ενώ η οικογένεια που μένει σε διπλανό διαμέρισμα, εκείνη την ώρα φέρεται να απουσίαζε.

«Έμοιαζαν καταπληκτικά μεταξύ τους» επισήμανε ο ιατροδικαστής.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι οι δράστες του διπλού φονικού γνώριζαν λεπτομέρειες για τις κινήσεις των δύο θυμάτων.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 29 κάλυκες δύο διαφορετικών διαμετρημάτων, ενώ όπλο βρέθηκε και μέσα στο αυτοκίνητο των θυμάτων, όμως τα θύματα δεν ειχαν προλάβει “να το τραβήξουν”.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι