Δυτική Όχθη: Νεκρός ο φερόμενος δράστης θανατηφόρας επίθεσης κατά τριών Ισραηλινών αστυνομικών

Δυτική Όχθη: Νεκρός ο φερόμενος δράστης θανατηφόρας επίθεσης κατά τριών Ισραηλινών αστυνομικών
Israeli troops stand guard, at the scene of a shooting, near Hebron, in the Israeli-occupied West Bank August 21, 2023. REUTERS/Mussa Qawasma

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε έναν Παλαιστίνιο «ύποπτο για την ένοπλη επίθεση» που σκότωσε σήμερα το πρωί τρεις Ισραηλινούς αστυνομικούς στο νότιο τμήμα της κατεχόμενης από το Ισραήλ Δυτικής Όχθης.

Ο άνδρας «ταμπουρώθηκε σε ένα συγκρότημα κατοικιών» και «εξουδετερώθηκε επί τόπου», τόνισε ο ισραηλινός στρατός, ο οποίος έχει εξαπολύσει «τεράστια» αντιτρομοκρατική επιχείρηση.

Από την περασμένη Τετάρτη, 28 Αυγούστου, ο ισραηλινός στρατός εξαπολύει επιδρομές σε πολλές πόλεις και προσφυγικούς καταυλισμούς στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης.

Τουλάχιστον 22 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε αυτήν την «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» από ισραηλινά πλήγματα, πυρά ή σε μάχες, στην πλειονότητά τους μαχητές ένοπλων παλαιστινιακών οργανώσεων, κυρίως της Χαμάς και του Ισλαμικός Τζιχάντ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx