Δώδεκα συλλήψεις Ρομά στον καταυλισμό των Άνω Λιοσίων

Δώδεκα συλλήψεις Ρομά στον καταυλισμό των Άνω Λιοσίων

Ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί σήμερα σε οικισμό των Άνω Λιοσίων «με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας, που έχει καταγραφεί στον εν λόγω οικισμό». Έγιναν δώδεκα συλλήψεις για οπλοκατοχή και κλοπές.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των προαναφερομένων υπηρεσιών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. (Οργανισμός Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος), της Ε.Κ.Α.Μ. (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα), της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. (Ομάδα Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αστυνομικών σκύλων και drone.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες -κατά περίπτωση- για παράβαση του νόμου περί όπλων, κλοπή και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός του οικισμού δύο πιστόλια με 2 γεμιστήρες, 15 σφαίρες και 747 χρυσές λίρες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx