Δοκιμή σειρήνων συναγερμού για τον “Παρμενίων”

Ζάκυνθος

Μεθαύριο Τρίτη στις 11:00 π.μ. προγραμματίζεται να ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες σε σημεία όλης της χώρας στο πλαίσιο της άσκησης “Παρμενίων 21” και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει σχετικά το κοινό. Όπως ανακοίνωσε το προαναφερόμενο υπουργείο η δοκιμή γίνεται σε δύο φάσεις, σε διάστημα πέντε λεπτών.

Στις 11:00 θα σημάνει η έναρξη του συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης), και στις 11:05 θα ηχήσει η σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης). Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι