Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης που δολοφονήθηκε στην Σαλαμίνα

Συνελήφθη 38χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με δύο σφαίρες στο στέρνο και στην κοιλιά.

Συνελήφθη ο 71χρονος σύντροφος της 43χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης που είναι και ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Ο 71χρονος είχε διαφύγει από τη Σαλαμίνα και συνελήφθη σε μπλόκο στο Κερατσίνι με το αυτοκίνητο του θύματος ενώ δίπλα του είχε την καραμπίνα με την οποία φέρεται να την έχει πυροβολήσει.

Η γυναίκα που ζούσε μόνη δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες -στην κοιλιά και στο στέρνο- στις 9:30 σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι της, στην Σαλαμίνα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα δεν είχε αντιπαραθέσεις με κανέναν στο νησί.

Η ΕΛΑΣ από  την πρώτη στιγμή έστρεψε τις έρευνες προς τον πρώην σύντροφό της, έναν 70χρονο άνδρα με τον οποίο είχε μακροχρόνια σχέση. Το θύμα είχε κάνει καταγγελία για ξυλοδαρμό και η ΕΛΑΣ είχε δώσει στη γυναίκα την εφαρμογή punick button στο κινητό για να ειδοποιήσει αν ο δράστης την απειλήσει ξανά.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης χτύπησε το κουδούνι σήμερα και όταν είδε πίσω από το τζάμι της πόρτας την γυναίκα, πυροβόλησε αμέσως και εκείνη δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στο σημείο εντοπίστηκαν  δύο κάλυκες, οι οποίοι θα αποσταλούν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Την υπόθεση διερευνά η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι