Δωρεάν rapid τεστ αύριο στην Καλλιθέα, στο Σύνταγμα και στον Άλιμο

Δωρεάν rapid τεστ αύριο στην Καλλιθέα, στο Σύνταγμα και στον Άλιμο

Από τα συνολικά 1.245 τεστ ταχείας ανίχνευσης που έγιναν σήμερα τυχαία στο δρόμο, μόνον τα 19 ήταν θετικά.

Συγκεκριμένα, τα τεστ έγιναν “καθ΄οδόν” σε διερχομένους οδηγούς στον Πειραιά, στην Αργυρούπολη και στην Ελευσίνα και στον Άλιμο. Στο δήμο Ελευσίνας έγιναν 680 εξετάσεις και βρέθηκαν 16 θετικά(ποσοστό θετικότητας 2,35%) και αφορούν σε 6 άνδρες και 10 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη. Στον Άλιμο, στην Καλαμακίου, έγιναν 326 και βγήκαν όλα αρνητικά. Στον Πειραιά, μπροστά στο Δημοτικό θέατρο, έγιναν 293 rapid test και βρέθηκαν 3 θετικά (ποσοστό 1,02%) και αφορούν σε  2 άνδρες και μια γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 37 έτη.

Αύριο

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται μεταξύ 10:00-15:00 στον Σταθμό του  Μετρό στο «Σύνταγμα», στην Καλλιθέα, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Τραυλού και Χατζηδάκη αλλά και πίσω από την πλατεία Δαβάκη, Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων. Επίσης την ίδια ώρα κλιμάκιο θα βρίσκεται και στον δήμο Αλίμου (Καλαμακίου και Ποσειδώνος, στο δημοτικό parking, στο ύψος της πεζογέφυρας).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι