Δωρεάν rapid test στην Αθήνα αύριο -Τι έδειξαν τα σημερινά

Δωρεάν rapid test στην Αθήνα αύριο -Τι έδειξαν τα σημερινά

Συνολικά, σήμερα διενεργήθηκαν 1.285 εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων σε τρεις περιοχές της Αττικής, και συγκεκριμένα στου Παπάγου, στον Άλιμο και στον Ασπρόπυργο. Τα τεστ έγιναν σε περαστικούς με αυτοκίνητα (drive through) και τα αποτελέσματα στάλθηκαν στους εξετασθέντες με μήνυμα στο κινητό.

Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά εκτός από του Ασπρόπυργου. Στο Άλσος Παπάγου πραγματοποιήθηκαν 608 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.  Στον δήμο Αλίμου (τα τεστ έγιναν στο δημοτικό χώρο στάθμευσης, στην διασταύρωση Καλαμακίου και Ποσειδώνος) πραγματοποιήθηκαν 410 εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά. Στην πλατεία Δημαρχείου του δήμου Ασπροπύργου πραγματοποιήθηκαν 267 τεστ και προέκυψαν 9 θετικά (3,37%). Αφορούσαν σε 6 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη.

Πού μπορείτε να πάτε αύριο (Κυριακή) για rapid test

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται μεταξύ 10:00-15:00 στα εξής σημεία:

Στον Πειραιά, μπροστά από το δημοτικό θέατρο Πειαριά, στον Άλιμο, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης, στο ύψος της πεζογέφυρας (Καλαμακίου και Ποσειδώνος)και στην Ελευσίνα, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης (Τραυλού και Χατζηδάκη).

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι