Δορυφόρος δείχνει ότι ο καπνός από την Κερατέα φτάνει σχεδόν στην Κρήτη

Έκαψαν το ΙΧ της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Η φωτιά στην Κερατέα που έφτασε στην Ανάβυσσο με αποτέλεσμα να έχουν εκκενωθεί σχεδόν όλοι οι οικισμοί της περιοχής, “παρήγαγε” τόσο καπνό, που δορυφόρος κατέγραψε την πορεία του σχεδόν μέχρι την Κρήτη.

Fire_Sat1

Μήνυμα του 112 αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν βρίσκεστε στην Ανάβυσσο εκκενώστε τώρα για προληπτικούς λόγους οδικώς προς Σαρωνίδα, από λεωφόρο Αναβύσσου – Καραμανλή – Σουνίου»

Για την φωτιά συγκλήθηκε σύσκεψη του συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής στο δημοτικό κατάστημα Αναβύσσου και πέρα από τα αρμόδια όργανα της Πυροσβεστικής και της Περιφέρειας, μετέχουν ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, αλλά και ο δήμαρχος Λευρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, καθώς με τη σφοδρότητα των ανέμων η πυρκαγιά μπορεί να εισέλθει και να απειλήσει περιοχές και του δικού του δήμου.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι