Δουβλίνο: Άνδρας μαχαίρωσε παιδιά και γονείς

Πώς καταδίκασαν έναν αθώο σε ισόβια το 2014 στην Κω, Όλγα Μαύρου

Τρία παιδιά και δύο ενήλικες, ίσως γονείς και οι δύο, τραυματίσθηκαν όταν τους επιτέθηκε έξω από σχολείο με μαχαίρι ένας άνδρας

Άνδρας συνελήφθη στο Δουβλίνο για επίθεση με μεγάλο μαχαίρι σε παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου αλλά και σε γονείς. Τον αφόπλισαν άλλοι γονείς, καθώς τα παιδιά είχαν μόλις σχολάσει και στην περιοχή υπήρχαν πολύς κόσμος.

Τραυματίσθηκε σοβαρά ένα κοριτσάκι και μια μητέρα, ενώ τα άλλα δύο παιδιά και ο ενήλικας άνδρας που παρενέβη, δεν φέρουν βαριά τραύματα.Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα και αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν ξαφνικά έναν άνδρα να ορμάει σε παιδιά και γονείς, χωρίς να ακούσουν όμως κάτι που να ερμηνεύει τους λόγους της επίθεσης.

Αν και η αστυνομία αρχικά δεν απέδωσε την επίθεση σε τρομοκρατική ενέργεια, αργότερα εκπρόσωπός της δήλωσε ότι “τίποτα δεν αποκλείεται και όλα ερευνώνται”. Το απόγευμα πάντως κάτοικοι του Δουβλίνου έκαναν διαδήλωση στο κέντρο φωνάζοντας “Οι ζωές των Ιρλανδών μετράνε”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι