Δράστης φόνου στη Σαλαμίνα: «Να τη χωρίσω; Γιατί να την αφήσω;»

Αμαλιάδα: Ανήλικος πυροβόλησε με καραμπίνα την αδελφή του

Δεν θεώρησε λογικό να χωρίσει και προτίμησε να σκοτώσει την άτυχη πρώην σύντροφό του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο ηλικίας 71 ετών άνδρας που συνελήφθη στο Κερατσίνι για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας την είχε χτυπήσει πολλές φορές και πλέον η γυναίκα είχε καταφύγει στην Αστυνομία, που της συνέστησε να μείνει προσωρινά σε άλλο σπίτι, όπως και έκανε. Ενώ ήταν στο πατρικό της, και μόλις έφυγε το ανήλικο παιδί της, άκουσε το κουδούνι και προτού προλάβει να χρησιμοποιήσει στο κινητό της το “συναγερμό” για να ειδοποιήσει την αστυνομία, ο δράστης, οπλισμένος με καραμπίνα, μόλις την είδε από το τζάμι της πόρτας την πυροβόλησε δύο φορές και την σκότωσε.

Εν συνεχεία ο ηλικιωμένος άνδρας πήγε στο Κερατσίνι, χρησιμοποιώντας μάλιστα το ΙΧ της άτυχης γυναίκας και κάθησε σε καφετέρια, όπου και συνελήφθη. Ομολόγησε την πράξη του, ήταν εν γένει κυνικός και αμίλητος. Είπε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα μετά από επτά χρόνια σχέσης, επειδή θεωρούσε ότι τον απατά. Στο ερώτημα γιατί “απλά δεν χώριζε” απάντησε “γιατί να την αφήσω;». Αναμένεται να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο.

Η άτυχη γυναίκα είχε δαρθεί τόσο άσχημα από τον δράστη προ ημερών, που πλέον κούτσαινε. Από μαρτυρίες γειτόνων προκύπτει ότι ο δράστης την έδερνε συχνά τον τελευταίο καιρό. Το θύμα, ηλικίας 43 ετών, ήταν διαζευγμένο και είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο ένα παιδί.

Όπως είπε η μητέρα της άτυχης γυναίκας, «Εδώ και μια εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου, ήθελε να τον χωρίσει. Αυτός τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς με το υστέρημά μας. Του είπε, λοιπόν, ή θα βρει δουλειά ή θα το λήξουν. Αυτό δεν του άρεσε», δήλωσε η μητέρα του θύματος.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι