Δύο αδελφές καταγγέλλουν “οικογενειακό φίλο” που ασελγούσε όταν αυτές ήταν 6-12 ετών

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου υποβλήθηκαν δύο μηνύσεις από αδελφές ηλικίας σήμερα 19 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίες καταγγέλλουν ότι όταν πήγαιναν στο δημοτικό ασελγούσε επί χρόνια εις βάρος τους ένας οικογενειακός φίλος των γονέων τους.

Όπως αναφέρουν οι ασελγείς πράξεις έλαβαν χώρα όταν η πρώτη ήταν 9 ετών και συνεχίστηκαν για τρία χρόνια ενώ για την δεύτερη από ηλικία 6 έως 12 ετών. Οι δύο αδελφές υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν η μία για ό,τι συνέβαινε στην άλλη.

Ο μηνυόμενος, όπως καταγγέλλουν, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των γονέων τους, καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος, τις έπαιρνε για βόλτα με το αυτοκίνητό του, τις πήγαινε στο αγρόκτημά του και στην οικία του και εκεί προέβαινε σε ασελγείς ενέργειες. Η μια κοπέλα αναφέρει ότι ξεκίνησε να την προσεγγίζει στην ηλικία των 6 ετών με δήθεν παιχνίδια και προχώρησε σταδιακά σε σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος της. Φέρεται να δελέαζε τα κορίτσια με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και τον γιό του σε σεξουαλικές πράξεις με τις ίδιες, ενώ εκείνος παρακολουθουσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι