Δύο ημέρες μετά «ξύπνησε» το Βερολίνο

«Πάτωσε» η Μέρκελ στις δημοσκοπήσεις

Με καθυστέρηση δύο ημερών σχολίασε η γερμανική κυβέρνηση την Σύνοδο Κορυφής του Ελσίνκι ανάμεσα στους προέδρους των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Σήμερα Τετάρτη, η Γερμανία καλωσόρισε την συνάντηση κορυφής που είχαν την Δευτέρα στην Φινλανδία ο ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης να δηλώνει ότι οι συνομιλίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεραστούν οι διαφορές.

«Καλωσορίζουμε τη συνάντηση. Είναι καλό όταν οι άνθρωποι συνομιλούν. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος για την εξεύρεση λύσεων», δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version