Δύο πολυκατοικίες εκκενώθηκαν από φωτιά σε συνεργείο υγραεριοκίνησης

Έκαψαν το ΙΧ της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι, μετά από έκρηξη σε συνεργείο αυτοκινήτων που βρίσκεται κοντά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και εκκενώθηκαν δύο πολυκατοικίες. Της φωτιάς προηγήθηκε έκρηξη σε δεξαμενή αερίου και τραυματίστηκε ένας 35χρονος υπάλληλος, ο οποίος διακομίστηκε με εγκαύματα άγνωστης έκτασης (και άρα επικινδυνότητας) στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής με πέντε οχήματα επιχείρησαν για την κατάσβεσή της, στο συνεργείο που ειδικεύεται στην εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Επειδή η φωτιά επεκτάθηκε στην κουζίνα διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, εκκενώθηκαν δύο πολυκατοικίες, τόσο αυτή όπου βρίσκεται πάνω από το συνεργείο, όσο και η όμορη. Δεν έχουμε ακόμη πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του 38χρονου ή για τα αίτια της αρχικής έκρηξης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι