Έχει σφυγμό το αγοράκι που βρέθηκε “πνιγμένο” σε βαρέλι

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Μία απίστευτη εξέλιξη σημειώθηκε σύμφωνα με το cretapost στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα είχε διακομισθεί ένα αγοράκι που βρέθηκε σε βαρέλι νερού και γράφθηκε η είδηση ότι το παιδί ειχε πνιγεί. Ομως νεότερες πληροφορίες της προαναφερόμενης ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το παιδί 2 ώρες μετά ανέκτησε ασθενή σφυγμό και ότι νοσηλεύεται διασωληνωμένο με τον σφυγμό του να παραμένει ασθενής.

Το αγοράκι 2,5 ετών, είχε διαλάθει της προσοχής των γονέων του στο χωριό Λιγόρτυνα και έπεσε σε βαρέλι με νερό. Γονείς και συγγενείς και χωριανοί το αναζητούσαν παντού και όταν έφτασαν να ψάξουν στο υπόγειο μιας αποθήκης, το βρήκαν άψυχο μέσα στο βαρέλι με το νερό στις 4 μ.μ. το απόγευμα. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Χάρακα, χωρίς να χάσουν λεπτό, διασωλήνωσαν το παιδί ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το παρέλαβε και το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γονείς έχουν άλλα δύο μικρά παιδιά. Δεν ειναι ακόμη σαφές αν το αγοράκι ειχε χάσει όντως το σφυγμό του ή αν αυτός ήταν τόσο ασθενής, που δεν τον “έπιαναν”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι