Έδωσαν τα χέρια Σημίτης και Ανδρουλάκης: «Να παίξουμε σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις»

Έδωσαν τα χέρια Σημίτης και Ανδρουλάκης: «Να παίξουμε σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις»
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, και νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ανταλλάσσει χειραψία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εκλογικό κέντρο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων, Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. 'Ανοιξαν στις 7 το πρωί οι 950 κάλπες της εσωκομματικής ψηφοφορίας για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Οι κάλπες είναι προγραμματισμένο να κλείσουν στις 7 το βράδυ εκτός κι αν η αρμόδια επιτροπή του κόμματος (ΕΔΕΚΑΠ) αποφασίσει να δώσει παράταση εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ακόμη σημαντική προσέλευση ψηφοφόρων, ιδίως στα μεγάλα εκλογικά κέντρα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Κατά την προσέλευσή του στην ψηφοφορία για τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας ΣΗμίτης είχε ένα σύντομο στιγμιότυπο με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Κώστας Σημίτης βρέθηκε στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων, όπου πήγε να ψηφίσει για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και είχε μάλιστα μια ιδιαίτερη συνάντηση.

Την ώρα που προσέρχονταν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων συναντήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν θερμή χειραψία και είχαν μια σύντομη συνομιλία.

«Η σημερινή ψηφοφορία είναι ένα βήμα το οποίο μας εξασφαλίζει μία συνέχεια όπου το ΠΑΣΟΚ να παίξει ένα σημαντικό ρόλο για την ελληνική εξέλιξη» ήταν το μήνυμα του Κώστα Σημίτη.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε ψηφίσει νωρίτερα στο Δημαρχείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

«Πριν 2,5 χρόνια μου εμπιστευτήκατε τις τύχες το κινήματος. Σήμερα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για τη τιμή που μου έκαναν, αλλά και τις μάχες που δώσαμε μαζί.

Σε μόλις 2,5 χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού του ΠΑΣΟΚ και το κάναμε πιο ισχυρό και πετύχαμε σημαντικές νίκες. Ξαναβάλαμε την παράταξή μας στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων.

Μαζί πετύχαμε όλα αυτά τα σημαντικά βήματα, μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα απέναντι στη ΝΔ», ήταν τα λόγια του Νίκου Ανδρουλάκη έξω από το εκλογικό κέντρο στο Κεράτσινι.

Πηγή: NewsIt

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx