Έφοδος “Ρουβίκωνα” στο σπίτι της διοικητού του νοσοκομείου “Άγιος Σάββας”

Ζάκυνθος

Επίθεση με συνθήματα γραμμένα με σπρέι έξω από το σπίτι της διοικητού του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» Όλγας Μπαλαούρα στο Γέρακα πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης μέλη του Ρουβίκωνα. «Μπαλαούρα κάτω τα ξερά σου από τους εργαζόμενους του Αγίου Σάββα», έγραψαν στην γκαραζόπορτα.

Η επίθεση έρχεται μετά από δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος γιατρών και νοσηλευτών που νόσησαν από κορονοϊό. «Επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για κρατικό έγκλημα και μάλιστα διαρκείας. Ο φετινός προϋπολογισμός για την υγεία είναι μικρότερος από τον περσινό και το κυριότερο, ο Άγιος Σάββας δεν είναι εξαίρεση από τον κανόνα, είναι ο κανόνας στη δημόσια υγεία κατά το 2ο κύμα covid» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι