Έφτασε και ο Μακρόν – Ποιοι σταθμοί του Μετρό έκλεισαν

Έφτασε και ο Μακρόν – Ποιοι σταθμοί του Μετρό έκλεισαν, slpress

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα έφτασε στην Αθήνα και συμμετέχει στις εργασίες της Eumed9 και ο Εμανουέλ Μακρόν. Τον Γάλλο Πρόεδρο, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μπριζίτ, υποδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αφού η Σύνοδος ήταν σε εξέλιξη.

Εντωμεταξύ, με υπόδειξη της Αστυνομίας έκλεισαν στις πέντε το απόγευμα οι σταθμοί του Μετρό “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο”. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς, αλλά δεν θα κάνουν στάση. Η είσοδος του Μετρό στο Σύνταγμα, μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία,  είναι κλειστή από τις δύο το μεσημέρι.

Από το πρωί, αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα, ιδιαίτερα στο κέντρο, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές έχουν απαγορευτεί οι συναθροίσεις. Σε ισχύ έχουν τεθεί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μετά τις έξι το απόγευμα καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία επί της λεωφόρου Αθηνών-Κορίνθου στην έξοδο από Δαφνί έως τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και στην είσοδο στο ύψος των διυλιστηρίων Ασπροπύργου. Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αθηνών-Λαμίας από Ρέντη έως Αχαρνών, καθώς και από Λυκόβρυση έως Κόκκινο Μύλο.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Μεσογείων, και στα δύο ρεύματα, όπως και στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στο ύψος της Καισαριανής. Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας. Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση για τους οδηγούς στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου και Βασιλίσσης Αμαλίας, ενώ μεγάλη κίνηση παρατηρείται και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι