Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης της DEAL news Παύλος Δημητριάδης

Πέθανε σε ηλικία ο εκδότης της DEAL news Παύλος Δημητριάδης,

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή ο εκδότης και δημοσιογράφος Παύλος Δημητριάδης. Ήταν εκδότης της εφημερίδας DEAL news, ενώ διετέλεσε εκδότης και διευθυντής των εφημερίδων «Espresso» και «PRESS Time».

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Σπούδασε δημοσιογραφία και ξεκίνησε την καριέρα του στην εφημερίδα «Απογευματινή» στην οποία εργάστηκε επί 20 χρόνια από το πόστο του ελεύθερου ρεπορτάζ. Συνεργάστηκε με μεγάλες εφημερίδες όπως το «Έθνος» και η «Καθημερινή», αλλά και περιοδικά όπως ο «Θησαυρός» και το «Εμπρός». Επίσης, εργάστηκε στην ΕΡΤ, στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και έγραψε το βιβλίο «Ρουμανία, η εξέγερση ενός λαού».

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για το θάνατο του Παύλου Δημητριάδη: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει το θάνατο του συναδέλφου Παύλου Δημητριάδη».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx