Έγκλημα Κυψέλης: Το θύμα φέρεται να κακοποιούσε τα ανίψια του όταν αυτά ήταν 10 ετών

Έγκλημα Κυψέλης: Το θύμα φέρεται να κακοποιούσε τα ανίψια του όταν αυτά ήταν 10 ετών

Οι δύο έφηβοι που σκότωσαν τον 28χρονο θείο τους, αλβανικής καταγωγής, στην Κυψέλη, παραδόθηκαν στις αρχές και είπαν ότι το έκαναν «για όσα είχαν περάσει στα χέρια του πριν από δέκα χρόνια».

Ο πατέρας τους επιβεβαίωσε την καταγγελία των γιων του και είπε ότι όταν ρώτησε τον συγγενή του του (σ.σ. δεν ξέρουμε την ακριβή συγγένεια) αν αυτά αλήθευαν, ο δράστης του βιασμού ανηλίκων είπε «ναι, αλλά ας τα ξεχάσουμε πια, ήταν λάθη που έκανα ως παιδί κι εγώ». Ο δράστης τότε ήταν 18 ετών αν ισχύουν οι καταγγελίες των θυμάτων της κακοποίησης. Τα δύο αγόρια ομολόγησαν τον φόνο. Ο μικρότερος “πήρε επάνω του” το μαχαίρωμα και ο άλλος αδελφός κατηγορείται για συνέργεια.

Η συμπλοκή έγινε στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, σε ένα παγκάκι. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης στο σημείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ ακούστηκαν φωνές και ξέσπασε καβγάς, γύρω από ένα παγκάκι στη Χανίων. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή της επίθεσης. Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το OPEN δείχνει το θύμα να δέχεται χτύπημα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και ακολουθεί άγρια συμπλοκή, με τα δύο αδέρφια να πέφτουν πάνω του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx