Έγκλημα με θύμα 17χρονη στο Περιστέρι – Αναζητείται ο Πακιστανός φίλος της

Έγκλημα με θύμα 17χρονη στο Περιστέρι – Αναζητείται ο Πακιστανός φίλος της

Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας και της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο 17χρονης, στο Περιστέρι. Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό το πρωί στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι του ημίγυμνο από τη μητέρα και την αδελφή της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που ανέλαβε να εξετάσει τη σορό της 17χρονης, η πρώτη εικόνα είναι ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο, που πιθανότατα προκλήθηκε από το βίαιο κλείσιμο της μύτης και του στόματος του θύματος. Το θύμα φέρει και εκδορές στο αριστερό μάγουλο. Από την αστυνομία αναζητείται ο φίλος της 17χρονης, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος έμενε περιστασιακά στο σπίτι της οικογένειας. Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της εισόδου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι