“Έγκλημα μίσους” χαρακτηρίζει η Ελληνική Λύση την βεβήλωση ναού με συνθήματα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ

“Έγκλημα μίσους” χαρακτηρίζει η Ελληνική Λύση την βεβήλωση ναού με συνθήματα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ

Σκληρή ανακοίνωση από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η Ελληνική Λύση σημειώνει σε ανακοίνωση της: «Η βεβήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, συνιστά ένα έγκλημα μίσους, το οποίο έχει ηθικούς αυτουργούς όλους αυτούς που με προπαγάνδα ναζιστικού τύπου, από τα συστημικά ΜΜΕ, εκτοξεύουν κραυγές μίσους κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με πρόσχημα τα ‘ανθρώπινα δικαιώματα!».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη άνοιξε την κερκόπορτα στους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε το νομοσχέδιο νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλόφιλων, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό. Σήμερα, για άλλη μια φορά, δικαιωνόμαστε. Ακριβώς γι’ αυτά τα εγκλήματα μίσους είχαμε προτείνει την συμπερίληψη της ‘χριστιανοφοβίας’ και της ‘ελληνοφοβίας’ στον αντιρατσιστικό νόμο».

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει: «Οι ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν προστατεύουν κάποια ‘ανθρώπινα δικαιώματα’, αλλά θέτουν σε κίνδυνο το ιερό δικαίωμα της χριστιανικής πίστης. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία, τόσο των φυσικών, όσο και των ηθικών αυτουργών αυτού του ανοσιουργήματος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι