Έγκλημα πεθερικών: Η κόρη τα άκουσε όλα γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο με το θύμα – Είχε μηνύσει τους γονείς της

Σύλληψη 18χρονου για την θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο,

Τεταμένες εδώ και πολύ καιρό ήταν οι σχέσεις του ζευγαριού, δηλαδή του 57χρονου ουρολόγου και της μικροβιολόγου συζύγου του,  με τους γονείς της δεύτερης. Κανείς δεν περίμενε όμως ότι ο 68χρονος πεθερός και η γυναίκα του θα σκότωναν, ως φυσικός αυτουργός ο πρώτος και ηθική αυτουργός εκείνη, τον άτυχο γαμπρό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικών σταθμών, του Alpha και του STAR, πεθερικά και ζευγάρι είχαν φτάσει στα δικαστήρια, με την κόρη να μηνύει τους γονείς της για βιαιότητες και να ζητεί ασφαλιστικά μέτρα, ενώ προ τριμήνου είχε γίνει μεγάλος καβγάς και οι δύο οικογένειες είχαν καταλήξει πάλι στο αστυνομικό τμήμα, με την κόρη να μηνύει και πάλι τους γονείς της. Αυτό δείχνει ότι τα πεθερικά δεν είχαν πρόβλημα μόνον με τον γαμπρό τους, αλλά και με την κόρη τους.

Μάλιστα η κόρη ήταν εκείνη που κατήγγειλε τη μητέρα της ότι φώναζε στο δράστη “ρίχ΄του” από το θυροτηλέφωνο, καθώς την άκουγε: Κατά τραγική σύμπτωση, όταν άρχισε ο καβγάς του θύματος με τον δράστη, ο πρώτος μιλούσε με το κινητό στην σύζυγό του, που έγινε αυτήκοος μάρτυς σε όλα. Η φράση που άκουσε η κόρη της, ήταν και ο λόγος που στοιχειοθετήθηκε η συνέργεια στο έγκλημα και συνελήφθη και η γυναίκα του 69χρονου. Αυτόπτης στο έγκλημα ήταν και η ανήλικη κόρη του θύματος. Μάλιστα αν αληθεύουν όσα μεταδίδουν ρεπόρτερ τηλεοπτικών σταθμών, η μητέρα του δράστη φώναζε στο κοριτσάκι “πού πας μ΄ αυτόν τον ψυχάκια;” (για το γαμπρό της).

Σε ένα από τα παλαιότερα επεισόδια η κόρη είχε ζητήσει οι γονείς της να μην έχουν επικοινωνία με τα παιδιά της, επειδή «τα πλήγωναν με όσα ανακριβή έλεγαν για τον πατέρα τους». Η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη καθώς ζούσαν στο ισόγειο τα πεθερικά και στον πρώτο όροφο το ζευγάρι, όμως ο ουρολόγος δεν ήθελε να μετακομίσουν επειδή θα άλλαζαν σχολείο και θα έχαναν τις συντροφιές τους από την γειτονιά τα παιδιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα πεθερικά του άτυχου ουρολόγου είχαν εμμονή ότι κακοποιούσε την κόρη τους, η οποία όμως είχε στραφεί και με μηνύσεις εναντίον τους, κάτι που δείχνει έμμεσα ότι οι δύο δράστες (ο φυσικός αυτουργός και η κατηγορουμένη για συνέργεια σύζυγος) είχαν διαψευσθεί στα περί κακοποίησης σενάριά τους από το ίδιο το παιδί τους. Ο πεθερός του γιατρού περιγράφεται ως ιδιόρρυθμο άτομο, αλλά είναι άγνωστο ποια ήταν τελικά τα πραγματικά αίτια που αυτός και η σύζυγός του μισούσαν σε αυτό το βαθμό τον γαμπρό τους. Πάντως οικονομικά θέματα δεν υπήρχαν, γιατί και ο ουρολόγος είχε περιουσία.

Ο γιος του δράστη έχει καταθέσει ότι “οι γονείς μου είχαν εμμονή ότι κακοποιούσε την αδελφή μου, αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια». Ο γιος του δράστη είναι αστυνομικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εργαζόταν ως τραυματιοφορέας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega η κόρη του δράστη κατέθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Όλα έγιναν άνευ αιτίας. Ο πατέρας μου ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Την ώρα του φονικού μιλούσα με τον σύζυγό μου στον τηλέφωνο. Πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια. Η κόρη μου βρισκόταν στο αυτοκίνητο.  Άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει στην κόρη μου “που πας με τον ψυχάκια”. Όταν έμπαινε ο σύζυγός μου στην είσοδο, άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει “ρίξ’του, ρίξ’του”. Τότε άκουσα έναν πυροβολισμό και ο σύζυγός μου σταμάτησε να μιλάει».

Ο γιος του δράστη σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό κατέθεσε: «Ήταν ένα καρτέρι θανάτου. Ο πατέρας μου ήξερε το πρόγραμμα του γαμπρού μας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν ξέρουμε τον λόγο για τον οποίο του αφαίρεσε τη ζωή, αλλά φαίνεται να το είχε προσχεδιάσει γιατί διαφορετικά την καραμπίνα, που είχε στο χωριό, δεν είχε λόγο να τη φέρει στην Αθήνα. Ο ίδιος ήθελε να ελέγχει ακόμη και τη δική μου σύζυγο».

Η πεθερά του θύματος αρνείται τη συνέργειά της και υποστηρίζει ότι κακώς την συνέλαβαν: «Δεν έχω κάνει τίποτα εγώ. Εκείνη την ώρα γύριζα από τα ψώνια που έκανα στο σούπερ μάρκετ. Δεν τον παρότρυνα να κάνει τη δολοφονία. Απλώς τον συνόδεψα μέχρι το αστυνομικό τμήμα, όπου τον συνέλαβαν στα μισά της διαδρομής», είπε, παρ΄όλα όσα άκουσαν η εγγονή και η κόρη της, αλλά και παρά το όλο ιστορικό της διαμάχης των δύο οικογενειών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι