Έγκλημα στην Γλυφάδα – Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Μία άγρια δολοφονία έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε δρόμο της Γλυφάδας  και συγκεκριμένα στην οδό Βορείου Ηπείρου, όταν ένας 51χρονος Έλληνας σκότωσε με μαχαίρι τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του και μετά παραδόθηκε στην αστυνομία. Ο δράστης κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στην κοιλιά του θύματος. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Ο δράστης παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα και σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι «τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».Ο 51χρονος περίμενε τον 66χρονο έξω από το σπίτι που έμενε με την μητέρα του δράστη. Οι δυο άνδρες άρχισαν να μαλώνουν και ήρθαν στα χέρια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι