“Εγώ μια κουτουλιά έδωσα μόνο” λέει ο ράπερ για τον βαριά τραυματία φοιτητή

“Εγώ μια κουτουλιά έδωσα μόνο” λέει ο ράπερ για τον βαριά τραυματία φοιτητή

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, έλαβε ο 25χρονος ράπερ Ricta, που μαζί με έναν φίλο του έστειλαν βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο έναν φοιτητή.

Πριν από πέντε ημέρες, το ηλικίας 23 ετών θύμα, είχε δει τον ράπερ τα ξημερώματα σε δρόμο της Θεσσαλονίκης και είχε αναφωνήσει «αυτός είναι γνωστός». Αμέσως μετά ο ράπερ του έδωσε μια κεφαλιά. Ενας φίλος του ράπερ εν συνεχεία κλώτσησε το φοιτητή.

Ο νεαρός άργησε να συνέλθει και μετά πήγε σπίτι του, όμως άρχισε να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι και εισήχθη σε ΜΕΘ. Είναι άγνωστο αν το αιμάτωμα προκλήθηκε από την κουτουλιά ή την κλωτσιά. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας πάντως. Ο ράπερ, όπως προαναφέρεται, θα απολογηθεί την Δευτέρα και παραμένει υπό κράτηση, ενώ αναζητείται ο φίλος του που κλώτσησε το θύμα. Το 23χρονο θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx