Είκοσι προσαγωγές για διαμαρτυρία πολιτών σε σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια

Είκοσι προσαγωγές για διαμαρτυρία πολιτών σε σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια

Σε περισσότερες από 20 προσαγωγές και σε μία σύλληψη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά την ένταση που επικράτησε σήμερα το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων εισήλθε εκεί προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια.

Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι «παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του». Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα στο κατάστημα για να απομακρύνουν τα άτομα. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έξω από το κατάστημα. Διάφορα μέσα χαρακτηρίζουν την ομάδα που διαμαρτυρήθηκε για την ακρίβεια ως αντιεξουσιαστική.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx