Κασσελάκης: Fake news ότι βρίστηκα με δημοσιογράφο

Κάλεσμα σε ΠΑΣΟΚ και Πλεύση για κοινοβουλευτική συνεργασία από Κασσελάκη

«Αρκούν τόσες μέρες. Κατεβάστε τα fake news παραμονή εκλογών. Παραβιάζετε την εκλογική νομοθεσία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύδει το επεισόδιο με δημοσιογράφο. Το επεισόδιο το είχε δημοσιοποιήσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χατζηδημητρίου. Σε ανάρτηση του υποστήριξε ότι αντάλλαξε ύβρεις με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος:… Έρχεται και στο τραπέζι μας κάποια στιγμή και τον ρωτάω, αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν ημπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται.

«Είσαι μαλ@@@!» μου απαντά. «‘Άντε γαμ@@@ ρε φλώρε. Μαλ@@@ είσαι και φαίνεσαι» του λέω κι εγώ και σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…”…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι