Έκαναν κορονοπάρτι, γρονθοκόπησαν αστυνομικό που έκανε έλεγχο!

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Επίθεση κατά αστυνομικών στην Κάτω Αχαΐα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε χώρο όπου διοργανωνόταν πάρτι με τη συμμετοχή 18 ατόμων. Η αστυνομία έλαβε καταγγελία αργά το βράδυ της Τετάρτης για το πάρτι και στελέχη της μετέβησαν στο σημείο για να ερευνήσουν το συμβάν.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, οι συμμετέχοντες στο πάρτι τους επιτέθηκαν. Ένας από τους παρευρισκόμενους, μάλιστα, γρονθοκόπησε έναν από τους δύο αστυνομικούς που πήγαν για την έρευνα, στο πρόσωπο. Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να συλλάβουν κάποιον, καθώς αυτοί διέφυγαν από το σημείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού μέσου, αναζητούνται άτομα μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου διοργανώθηκε το πάρτι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι