Έκανε φασαρία στο αεροπλάνο και …. τον κατέβασαν –στην Κέρκυρα

Έκανε φασαρία στο αεροπλάνο και …. τον κατέβασαν –στην Κέρκυρα

Στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας έκανε αναγκαστική προσγείωση απόψε αεροσκάφος Boeing 757 προερχόμενο από την Τουρκία με προορισμό το Μάντσεστερ. Αιτία ένας επιβάτης που έπαθε αμόκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας -τουρκικής υπηκοότητας- φώναζε και χτυπούσε τις πόρτες του αεροσκάφους που μετέφερε 220 επιβάτες και ο πιλότος αποφάσισε να προσγειώσει εκτάκτως το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Πιθανόν ο άνδρας να ήταν μεθυσμένος.

Λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει (για πτήσεις εκεί από Τουρκία) με παρέμβαση του ΕΟΔΥ κατέβηκε μόνο ο συγκεκριμένος επιβάτης ο οποίος συνελήφθη, ενώ το αεροπλάνο  της Jet2Holidays απογειώθηκε και συνέχισε το ταξίδι του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι