Έκανε πάρτι ο γιος της εν δυνάμει βασίλισσας της Νορβηγίας και οι καλεσμένοι ξάφρισαν το “παλάτι”

Έκανε πάρτι ο γιος της εν δυνάμει βασίλισσας της Νορβηγίας και οι καλεσμένοι ξάφρισαν το “παλάτι”

Νέα προβλήματα για τη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας και τον γιο της μέλλουσας βασίλισσας, πριγκίπισσας Μέτε Μάριτ -παιδί από προηγούμενη σχέση της. Ο 27χρονος έκανε πάρτι στη μεσαιωνική κατοικία του μελλοντικού βασιλικού ζεύγους και οι καλεσμένοι τα έκαναν γυαλιά καρδιά, ενώ διαρρήκτες ή ίσως καλεσμένοι άρπαξαν όσα δεν έσπασαν.

Ο νεαρός, που ήταν 4 ετών όταν η Μάριτ παντρεύτηκε τον διάδοχο του νορβηγικού θρόνου, έχει ξανασυλληφθεί για χρήση κοκαΐνης και κακοποίηση της συντρόφου του. Το Skaugum είναι η νορβηγική βασιλική κατοικία της πριγκίπισσας Μέτε Μάριτ της και του πρίγκιπα Χάακον της Νορβηγίας, η οποίοι βασίλεψαν δι’ ολίγον όταν ασθένησε ο πατέρας του Χάακον και θεωρητικά προβλέπεται να βασιλέψουν όταν πεθάνει ο σημερινός βασιλιάς. Έχουν δύο παιδιά, αλλά στην οικογένεια ανήκει και ο γιος που είχε ήδη αποκτήσει η Μέτε Μάριτ με έναν υπόδικο για κατοχή ναρκωτικών.

Ο γιος αυτός είναι πλέον 27 ετών και έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και ότι λυπάται που εκθέτει την οικογένειά του. Στις 5 Αυγούστου είχε συλληφθεί επειδή απείλησε την σύντροφό του και προκάλεσε φθορές στο σπίτι της. Εν συνεχεία συνελήφθη και πάλι, επειδή παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν ληφθεί -να μην πλησιάζει και να μην ενοχλεί την πρώην του.

Τώρα, σύμφωνα με νορβηγικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο 27χρονος Μάριος διοργάνωσε ένα άγριο πάρτι στην κατοικία του βασιλικού ζεύγους. Σε βίντεο που προβάλλεται σε νορβηγικά μέσα, το διαμέρισμα φαίνεται λεηλατημένο με πολλά αντικείμενα σκόρπια στο πάτωμα. Λίγο μετά το πάρτι συμμορία μοτοσικλετιστών φέρεται να μπήκε στην βασιλική κατοικία και να έκλεψε προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας για το στέμμα όσο και προσωπικής αξίας για την οικογένεια του μελλοντικού βασιλιά. Κάποια προσπάθησαν ήδη να τα πουλήσουν σε δημοπρασία διαδικτυακά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx