Έκαψαν το σπίτι του 37χρονου την ώρα που κηδευόταν η 11χρονη

Κοριτσάκι 3,5 ετών έχασε τη ζωή του εξαιτίας μυοκαρδίτιδας από παρβοϊό,

Την ώρα που συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονταν απαρηγόρητοι για την κηδεία της 11χρονης Βασιλικής, στην Ηλεία, καιγόταν το λυόμενο στο οποίο έμενε ο δολοφόνος της.

Σύμφωνα με το IliaLive, η φωτιά ξέσπασε στη λυόμενη κατοικία, στη Μυρτιά Πύργο, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή της μικρούλας. Σε αυτό το λυόμενο έμενε ο δολοφόνος της Βασιλικής με την οικογένειά του. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για σύμπτωση και ατύχημα, αλλά εκτιμάται ότι το πιθανότερο είναι κάποιος να έβαλε επίτηδες φωτιά στο σπίτι.

Η μητέρα του δολοφόνου υποστηρίζει ότι ο γιος της παγιδεύτηκε και ότι η νύφη της είναι έγκυος στο πέμπτο της εγγόνι. Ισχυρίζεται ότι το παιδί της έφαγε ξύλο για να ομολογήσει κάτι «που το έκανε άλλος», παρότι υπάρχει δικό του DNA στο κατσαβίδι με το οποίο σκότωσε το κοριτσάκι. Στην δε κατάθεσή του έδωσε πολλές λεπτομέρειες που μόνον ο δράστης μπορούσε να γνωρίζει. Εν τω μεταξύ έχει διαταχθεί έρευνα από τον Άρειο Πάγο, για το γεγονός ότι τρεις δικαστίνες τον αποφυλάκισαν υπό περιοριστικούς όρους, ενώ είχε καταδικασθεί σε 9 χρόνια φυλακή για βιασμό 14χρονης προ επταετίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι