Εκδήλωση ΕΛΙΣΜΕ: “Ο Ρόλος της Θυματοποίησης στον Πόλεμο Επιρροής Ισραήλ-Χαμάς”

Εκδήλωση ΕΛΙΣΜΕ: “Ο Ρόλος της Θυματοποίησης στον Πόλεμο Επιρροής Ισραήλ-Χαμάς”

Η Δρ Ήλια Συρίγου δίνει διάλεξη την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 18.00′ στο ΕΛΙΣΜΕ (Πατησίων 88) με θέμα “Ο ρόλος της θυματοποίησης στον πόλεμο επιρροής Ισραήλ-Χαμάς”. Την εκδήλωση συντονίζει ο πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ, αντιστράτηγος Ιωάννης Μπαλτζώης.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, στις 18:00 στα Γραφεία του ΕΛΙΣΜΕ, με ελεύθερη είσοδο και θα μεταδοθεί διαδικτυακά. Η ομιλήτρια Ήλια-Βασιλική Συρίγου, Δρ Πειραματικής Κοινωνικής Ψυχολογίας σε Θέματα Στρατηγικών Κοινωνικής Επιρροής έχει διδάξει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει δώσει διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο σύνδεσμος εισόδου στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ (Join Zoom Meeting ) είναι:

https://us06web.zoom.us/j/2463957163?pwd=SmY2Vk5XblRwSVRuRjZvajI3eHRTQT09&omn=84132822317

Έπειτα πατήστε το κουμπί “Open Zoom Meetings”.

Όσοι παρακολουθήσουν την ομιλία με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά μέσω ΖΟΟΜ δικαιούνται πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Γραμματεία ΕΛΙΣΜΕ. Δύνασθε να την παρακολουθήσετε μέσω YouTube:
https://youtube.com/live/-JuVysiMbBM?feature=share

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι