Εκκενώνεται ναυπηγείο στην Βρετανία μετά την αναφορά για βόμβα σε πυρηνικό υποβρύχιο

Εκκενώνεται ναυπηγείο στην Βρετανία μετά την αναφορά για βόμβα σε πυρηνικό υποβρύχιο

Ναυπηγείο στη Βόρεια Αγγλία, στο οποίο ναυπηγούνται πυρηνικά υποβρύχια της Βρετανίας, εκκενώθηκε μετά την κοινοποίηση τοπικού  ειδησεογραφικού ιστότοπου ότι υπάρχει προειδοποίηση για βόμβα.

«Για προληπτικούς λόγους, το Devonshire Dock Complex έκλεισε», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας BAE Systems. «Προσωπικό, εργολάβοι και κάτοικοι ενημερώνονται» συνέχισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας , ενώ ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο.

Ανώνυμη πηγή δήλωσε στην The Mail, μια έκδοση με έδρα το Μπάροου-ιν-Φέρνες που ήταν προηγουμένως γνωστή με την ονομασία North-West Evening Mail, πως το προσωπικό απομακρύνθηκε έπειτα από προειδοποίηση για βόμβα σε πυρηνικό υποβρύχιο κλάσης Astute.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι