Εκκενώθηκε στάδιο γιατί ο αέρας “σήκωσε” τμήμα της στέγης

Εκκενώθηκε στάδιο γιατί ο αέρας “σήκωσε” τμήμα της στέγης

Εκκενώθηκε το Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου μετά την αποκόλληση τμήματος του Βορειοανατολικού στεγάστρου, ως αποτέλεσμα των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο νησί τις τελευταίες ώρες. Κανείς αθλητής δεν τραυματίσθηκε από την αποκόλληση του μήκους 50 μέτρων στέγαστρου, καθώς δεν έπεσε κάτω, αλλά μάλλον ο άνεμος το αναποδογύρισε και “έκατσε” πάνω στο διπλανό τμήμα του στέγαστρου.

Μέτρα στην περιοχή πήρε και η Τροχαία. Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, Γιάννης Τσαπάκης, ανέφερε ότι άμεσα κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός, ενώ ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία . Αυτή την ώρα το στάδιο έχει εκκενωθεί και η Τροχαία βρίσκεται ήδη στο χώρο, προκειμένου να προχωρήσει στην σήμανση για την απαγόρευση εισόδου μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο σύμφωνα με τον κ. Τσαπάκη, θα παραμείνει κλειστό μέχρι να εκτιμηθεί πλήρως η κατάσταση και να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι