Εκλογές ΗΠΑ: Συμφώνησαν για debate την 1η Οκτωβρίου οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι Βανς και Γουόλς

Γιατί γκρεμίζεται ο καπιταλισμός στις ΗΠΑ

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς και ο γερουσιαστής του Οχάιο Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε τουλάχιστον ένα debate αυτό το φθινόπωρο ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, με τους δύο υποψηφίους αντιπροέδρους να αποδέχονται την πρόσκληση του CBS News να αναμετρηθούν την 1η Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, το δίκτυο ανακοίνωσε την Τετάρτη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X ότι έδωσε στους Γουόλς και Βανς, τους υποψήφιους αντιπροέδρους της Καμάλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ, τέσσερις πιθανές ημερομηνίες: 17 Σεπτεμβρίου, 24 Σεπτεμβρίου, 1 Οκτωβρίου και 8 Οκτωβρίου.

«Τα λέμε την 1η Οκτωβρίου», έγραψε ο κ. Γουόλς στην απάντησή του, ενώ ο Βανς επίσης αποδέχτηκε την πρόσκληση της 1ης Οκτωβρίου. Είπε επίσης ότι ήταν πρόθυμος να διεξαγάγει ένα δεύτερο debate στις 18 Σεπτεμβρίου, μια ημερομηνία που προσφέρθηκε από το CNN.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι