Εκπρόσωπος ΑΚΡ προς Ισραηλινό ΥΠΕΞ: Είσαι ναζί και δολοφόνος

Εκπρόσωπος ΑΚΡ προς Ισραηλινό ΥΠΕΞ: Είσαι ναζί και δολοφόνος

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατζ έκανε επιθετική ανάρτηση απευθυνόμενος στον Ερντογάν, με αποτέλεσμα να του απαντήσει σε ανάλογη γλώσσα ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Τουρκίας για τον θάνατο του αρχηγού της Χαμάς έγραψε σε ανάρτηση που είχε τη φωτογραφία του νεκρού Σινουάρ: «Πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας, Σινουάρ». Τότε, ο Τούρκος εκπρόσωπος, αποκάλεσε τον Ισραέλ Κατζ «ναζί και δολοφόνο, μέλος συμμορίας φονιάδων».

Στην ανάρτησή του γράφει: «Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, ο Ναζί και δολοφόνος, Κατς, είναι μέλος ενός κυκλώματος δολοφονιών. Ο Κατς είναι ένας επιτελικός της βαρβαρότητας που υπερηφανεύεται για φόνους και γενοκτονίες. Ο Κατς και οι όμοιοί του επιτίθενται στον Πρόεδρό μας, τον υπερασπιστή των ανθρώπινων αξιών, εξαιτίας των εγκλημάτων που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητας. Γιατί είναι όργανα ενός δικτύου δολοφονιών και γενοκτονιών και είναι εχθροί της ανθρωπότητας. Η αντίσταση στη Γάζα είναι η κορυφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Τελικά η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα θριαμβεύσει επί της βαρβαρότητας. Ο Κατς και άλλοι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν οπωσδήποτε ενώπιον του νόμου που υπερασπίζεται τις ανθρώπινες αξίες», έγρψε ο Τσελίκ.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, ο οποίος ήταν το πρώτο δημόσιο πρόσωπο που ανακοίνωσε τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ, είχε κάνει νωρίτερα σήμερα μία ανάρτηση με αποδέκτη τον Ερντογάν. Απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο που στηρίζει τη Χαμάς, ο Κατζ έγραψε «πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας, Σινουάρ». Την εκρηκτική ανάρτηση συνόδευσε με μία φωτογραφία του δολοφονημένου αρχηγού της οργάνωσης, να κείτεται πάνω στα συντρίμμια στη Ράφα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx