Εκπρόσωπος σε Τσίπρα: Πότε καταδικάσατε τις καταλήψεις;

Εκπρόσωπος σε Τσίπρα: Πότε καταδικάσατε τις καταλήψεις;

Σειρά ερωτηματικών για την μη καταδίκη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ περιστατικών όπως καταλήψεις, βανδαλισμούς και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών θέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την έντονη κριτική του δεύτερου για τις συνθήκες σύλληψης του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ στο Κουκάκι.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον ρωτά «έως πότε θα ρωτάτε “και τι κακό έχουν οι μολότοφ”»; Αναλυτικότερα, ο κ. Πέτσας θέτει τα εξής ερωτήματα στον κ. Τσίπρα: «Από πότε επιχειρήσεις της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέων, είναι καταδικαστέες; Πότε καταδικάσατε τις καταλήψεις κατοικιών, πανεπιστημίων, ολόκληρων γειτονιών; Πότε καταδικάσατε τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές, ακόμη και τους εμπρησμούς, δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών; Πότε καταδικάσατε τις οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών; Πότε καταδικάσατε τη δολοφονία τριών συμπολιτών μας και ενός αγέννητου μωρού στον εμπρησμό της Marfin;».

Τέλος υπογραμμίζει ότι «όσο σιωπάτε, κρατάτε πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία. Η κοινωνία ζητά να τελειώσει η ανοχή στη βία και στην ανομία. Και η Κυβέρνηση, πάντα στο πλαίσιο του νόμου, σταθερά και μεθοδικά, όπως δεσμεύτηκε, κάνει πράξη αυτή την απαίτηση».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι