ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι αξιωματικού της Κρατικής Ασφάλειας

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Έρευνα διεξάγεται από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των ατόμων που άφησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο προϊστάμενος της Κρατικής Ασφάλειας Μιλτιάδης Σιάφης. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα και μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την ευθύνη καμία οργάνωση. Στην πολυκατοικία πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν μένει άλλο άτομο που να μπορεί να αποτελεί στόχο οργανώσεων ή άτομο εμπλεκόμενο στον υπόκοσμο για να αποτελεί στόχο ποινικών. Οι γείτονες άκουσαν δύο εκρήξεις, ενώ κάποιοι είπσν ότι άκουσαν τέσσερις.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι και προκλήθηκαν υλικές ζημίες στην είδοδό της. Ο μηχανισμός αποτελείτο από τέσσερα γκαζάκια. Πυροδοτήθηκε ή με στουπί ή με προσάναμμα για τζάκι. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ καθώς επίσης και άνδρες της Πυροσβεστικής που έσβησαν αμέσως την μικρής έκτασης φωτιά που προκλήθηκε. Τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για περαιτέρω διερεύνηση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι