Εκρήξεις και φωτιά σε φιάλες υγραερίου – Τρεις τραυματίες

Εκρήξεις και φωτιά σε φιάλες υγραερίου – Τρεις τραυματίες

Τρία άτομα τραυματίστηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά και τις εκρήξεις που σημειώθηκαν απόψε στα Καλύβια (λίγο έξω από τη Λαμία). Προκλήθηκε ισχυρότατη έκρηξη που σήκωσε στο πόδι όλη την περιοχή ενώ προκλήθηκε και μεγάλη πυρκαγιά, όπως γράφει η ιστοσελίδα lamiareport.

Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής στη φωτιά λίγο μετά τις 8 μ.μ. ήταν άμεση, αλλά ενώ όλοι νόμιζαν ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο, ξαφνικά στις 9:30 μ.μ. σημειώθηκε αναζωπύρωση και νέα έκρηξη. Αυτή είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας πυροσβέστης που εκείνη την ώρα επιχειρούσε κατάσβεση, αλλά και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρισκόταν κοντά του. Τελικά αποφασίστηκε η εκκένωση της γύρω περιοχής από τον φόβο νέων εκρήξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και τρίτος τραυματίας, πυροσβέστης. Κανενός εκ των τριών δεν κινδυνεύει η ζωή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής σημειώθηκε διαρροή υγραερίου στο κτίριο αλλά και ηλεκτρικός σπινθήρας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι