Εκρήξεις στην Οδησσό εν μέσω φερομένης συνάντησης Μητσοτάκη με Ζελένσκι

Εκρήξεις στην Οδησσό εν μέσω φερομένης συνάντησης Μητσοτάκη με Ζελένσκι

Στόχος των ρωσικών δυνάμεων έχει γίνει η Οδησσός εδώ και αρκετές ημέρες, σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με αυτά εκρήξεις απείλησαν και σήμερα την αυτοκινητοπομπή του Έλληνα πρωθυπουργού που βρέθηκε εκεί για να συναντηθεί με τον Ζελένσκι.

Πολλά ουκρανικά μέσα αναφέρουν ότι από το πρωί ακούγονται εκρήξεις στην Οδησσό και ότι μία από αυτές σημειωθηκε κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.  Άλλα μέσα αναφέρουν έκρηξη στα 150 μέτρα από την πομπή του Ζελένσκι και άλλα αναφέρουν 150 μέτρα από την πομπή του Μητσοτάκη.

Πιθανόν να πρόκειται για την ίδια έκρηξη και οι δυο αυτοκινητοπομπές να βρίσκονταν κοντά η μια στην άλλη. Ορισμένα ουκρανικά μέσα αναφέρουν ότι έχουν από ελληνικά μέσα ενημέρωσης την πληροφορία ότι εκεί βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός και ότι δεν έχουν δική τους πληροφόρηση επ΄αυτού.

Οι πληροφορίες για το ταξιδι του Κυριακου Μητσοτάκη στην Οδησσό δεν είναι επίσημες, γιατί για λόγους ασφαλείας η διαδρομή κρατήθηκε μυστική.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι