Έκρηξη χειροβομβίδας σε πολυκατοικία στην Νέα Ιωνία

Απόλυτο χάος στην Σρι Λάνκα – Εισβολή διαδηλωτών στην προεδρική κατοικία (video)

Έκρηξη χειροβομβίδας σημειώθηκε τα μεσάνυχτα, σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία, προκαλώντας πανικό στους περιοίκους.

Λίγο μετά τις 12.05, άγνωστοι πέταξαν τη χειροβομβίδα στην πυλωτή και τράπηκαν σε φυγή ενώ λίγα λεπτά μετά η χειροβομβίδα εξερράγη, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου, καθώς και σε έξι σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν αυτούς που έριξαν τη χειροβομβίδα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μήνυμα που ήθελαν να στείλουν οι δράστες σε κάποιον ένοικο της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στην πολυκατοικία, διαμένει αστυνομικός.

https://youtu.be/Gx04O61nToA

Οι αλλαγές στην Αστυνομία

Την ίδια στιγμή, μεγάλες αλλαγές έρχονται στην Ασφάλεια Αττικής, αφού απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών, όπως έγινε γνωστό από το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο τμήματα της Ασφάλειας Αττικής που έχουν ασχοληθεί με πολύ σημαντικές υποθέσεις τα τελευταία χρόνια, από τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών της νύχτας, την δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι