Έκρηξη σε διυλιστήριο της Γερμανίας, οκτώ οι τραυματίες

Έκρηξη σε διυλιστήριο της Γερμανίας, οκτώ οι τραυματίες

Φωτιά ξέσπασε το πρωί μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε διυλιστήριο της νότιας Γερμανίας, κοντά στο ‘Ινγκολσταντ, προκαλώντας τον τραυματισμό οκτώ ανθρώπων.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε τομέα παραγωγής αερίου και βενζίνης σε υγρή μορφή της εταιρίας Bayernoil, λίγο πριν τις 05.30 τοπική ώρα (06.30 ώρα Ελλάδας).

Από τους τραυματίες τρεις φέρουν τραύματα «μέτριας και μεγάλης βαρύτητας», όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ σχεδόν 2.000 κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Η υπηρεσία πρώτων βοηθειών κάλεσε τους πολίτες «να κρατήσουν τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά, λόγω καπνού», σε μια ακτίνα 20 χιλιομέτρων από τον χώρο της πυρκαγιάς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι