Έκτακτο: Νέα αυστηροποίηση των μέτρων ανακοινώσε ο Πέτσας

Έκτακτο: Νέα αυστηροποίηση των μέτρων ανακοινώσε ο Πέτσας

Σε έκτακτη δήλωση προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, που μίλησε για μεγάλη «πίεση» στο σύστημα υγείας και για την αναγκαιότητα προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την αναστολή του click away, την απαγόρευση λειτουργίας των κομμωτηρίων, των βιβλιοπωλείων, το κλείσιμο των εκκλησιών, των κέντρων αισθητικής και την απαγόρευση του κυνηγιού, για την πρώτη βδομάδα του Ιανουαρίου.

«Μένουμε σπίτι» είπε εμφατικά ο Στέλιος Πέτσας την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου, προκειμένου να ξεκινήσει κανονικά η σχολική περίοδος στις 11 Ιανουαρίου, όπως τόνισε αρκετές φορές στην δήλωση του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι