Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Κύστη και πέτρα στη χολή έστειλε πρωτοχρονιάτικα στο χειρουργείο τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, που χειρουργήθηκε στο Ερρίκος Ντυνάν, όπου εισήχθη εκτάκτως χθες με έντονους πόνους στην κοιλιά. Ο κ. Σταϊκούρας διαγνώσθηκε με οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα και υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή σήμερα.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι πολύ καλή, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγα 24ωρα. Η ανακοίνωση της κλινικής αναφέρει: «Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα».

»Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι