Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Μπαράν Μπουρχάν λόγω συνταγογραφήσαεων

Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Μπαράν Μπουρχάν λόγω συνταγογραφήσαεων

Με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας «μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία το ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια υπόθεση του 2014, όταν ο Μπουρχάν με την επαγγελματική ιδιότητα του ψυχιάτρου, φέρεται να έκανε παράνομες συνταγογραφήσεις. Η επιτροπή Δεοντολογίας αναμένεται να συνεδριάσει αύριο το πρωί. Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη, θα υπερψηφίσει την άρση ασυλίας του 65χρονου Μπαράν Μπουρχάν, που ειναι βουλευτής Ξάνθης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι